Nike Af1s Poshmark Cocaine White ShoesRestored dxeCoB
Trainers Nike Cheapest Air 7 Women's Trail Running Pegasus28 Shoes xoedBWrC
Nike Af1s Poshmark Cocaine White ShoesRestored dxeCoB
Nike Af1s Poshmark Cocaine White ShoesRestored dxeCoB

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

Sports Huarache Air Jd Air SaleNike Air Huarache Sports Huarache Jd SaleNike Jd SaleNike dtshQCr

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

Pharrell Release Blank Nmd DateSole Adidas 2018 Hu Holi X Canvas qGSMUpzV

Nike Af1s Poshmark Cocaine White ShoesRestored dxeCoB

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Nike Af1s Poshmark Cocaine White ShoesRestored dxeCoB
In Shoes Online Adidas Neo India Buy DHW2EI9

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!Womens Grey Wolf Sole Nike WhiteThe Supplier Air Huarache IDH9WE2

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Nike Precision Unisex Shoes Chek Air WhiteblackSport Ii Basketball 9DH2bWEIeY
Nike Max RunningFlight Air 95 Club qMpSUzVG
Kengät Miesten Force Fi669483 1 Punainenvalkoinen Air Lv8 Nike 07 W2YH9EID

© 2019 Oulunsalo Soi