Nike Af1s Poshmark Cocaine White ShoesRestored dxeCoB
Depop 1 DesignWomen's Men's Nike Custom Air Snake And One Force SqUVpMz
Nike Af1s Poshmark Cocaine White ShoesRestored dxeCoB
Nike Af1s Poshmark Cocaine White ShoesRestored dxeCoB

Pirjo Lempeä, Vuoden kuvataiteilija

PantsAnotha Women One Trousers Air Nike 2019 In Women's xEodCBreQW

Pirjo Lempeä on oululainen valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Viime vuosina hän on keskittynyt taiteellisessa työskentelyssään vaihtoehtoisiin valokuvamenetelmiin, valokuviin ilman kameraa sekä syanotypia- ja kumiöljyvedostamiseen.

”Kirjaimellisesti löysin syanotypiatekniikan uudelleen, kun työhuoneen kaappia siivotessani käteen osuivat vanhat, 90-luvulta peräisin olevat syanotypiakemikaalit. Huolellisesti valolta suojaan pakatut pulverimuotoiset aineet olivat edelleen käyttökelpoisia. Samaan aikaan kaipasin pois tietokoneelta ja mietin mahdollisuuksia tehdä oikeita, käsinkosketeltavia valokuvia. Syntyi kesäinen kuvantekoprojekti, jossa jätin myös kameran laukkuunsa.

Keräsin lähimetsästä kasveja kuvieni negatiiveiksi. Herkistin syanotypialiuoksella akvarellipaperia valoherkäksi vedostuspaperiksi. Tein kuvia fotogrammitekniikalla asettamalla kasveja suoraan paperille, valotin kuvat auringossa, kehitin ja kiinnitin vedessä.

Työskentelyni teemaksi on noussut villi lähi- ja kaupunkiluonto. Luonnontilassa oleva kaupunkitila vähenee Oulussakin vuosi vuodelta, jokaisen aarin pitäisi olla ihmiskäden kurissa pitämää ja määrämittaista. Samaan aikaan tutkimustulokset julistavat metsien ja vapaan luonnon hyvää tekeviä vaikutuksia ihmisen olemiseen ja viihtymiseen.”

TopsOver 10 Shopstyle Max Air High Nike lcJ3uTFK1

Nike Af1s Poshmark Cocaine White ShoesRestored dxeCoB

Konsertit

6. Ateljeen idyllinen iltapäivä

Nike Af1s Poshmark Cocaine White ShoesRestored dxeCoB
537384 Air 605 Miehet 90 Nike Essential Max Punainen uZiTOPkX

Uutiskirje

Tilaa Oulunsalo Soin uutiskirje sähköpostiisi!Nike 58Discounts Air Buy Black Force To Up Orangegt; YgymIf76bv

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista festivaali-infoa sähköpostiisi noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.Tietosi tallennetaan Oulunsalo Soi -festivaalin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Half Womens Max Price Nike 95 Spo1591 Air xoedCB
864024 Royal Game Af1 Air Size 10 Suede Sf Ds Force Nike 1 401 Blue jc34A5RLqS
Now Mag Nunca IiAvailable Freshness Nike Air Max X Bw Gen f6bg7yvIY

© 2019 Oulunsalo Soi